Foreningshjemmesider

Ejendommens kommunikation samlet på ét sted.

Vores kunder får en brugervenlig og individualiseret hjemmeside, der hjælper til at bestyrelsens arbejde bliver lidt lettere. Når man modtager tilbud fra Boligadministratorerne, er tilbuddet inklusiv oprettelsen ef et sådan system, som kaldes ProBo.

ProBo hjælper med at optimere arbejdsgangene og deler f.eks. dokumenter og beskeder i skyen. Med digital bilagsgodkendelse og elektroniske signaturer er der styr på processerne og ro i maven. Det hele kan styres døgnet rundt fra smartphone, PC eller sågar en touchskærm i opgangen.

Det er branchens førende system specielt til boligforeninger og er et ideelt værktøj for bestyrelse, beboere og samarbejdspartnere. Bestyrelsen kan selv redigere indholdet, men vi er selvfølgelig behjælpelig med opsætning, redigering, billeder, tekster osv. hvis dette måtte ønskes.

Læs mere ved at klikke på billedet herunder eller kontakt os for yderligere information.

eksempel

Find din forenings side i menuen herunder

Klik på “Vælg her” og find rette forening. Klik på “Gå til side” og der åbnes nyt vindue. Du vil nu kunne finde informationer om foreningen og er du beboer har du også direkte adgang til arkivet med alle foreningens nøgledokumenter – klar til dit brug døgnet rundt.