ProBo inkl. foreningshjemmeside

Ejendommens kommunikation samlet på ét sted med ProBo

Vores kunder får det brugervenlige og sikre kommunikationssystem ProBo. ProBo hjælper til at bestyrelsens arbejde bliver lidt lettere. Når man modtager tilbud fra Boligadministratorerne, er tilbuddet inklusiv oprettelsen ProBo til foreningen.

ProBo hjælper med at optimere arbejdsgangene og deler f.eks. dokumenter og beskeder i skyen. Med digital bilagsgodkendelse og elektroniske signaturer er der styr på processerne og ro i maven. Det hele kan styres døgnet rundt fra smartphone, tablet, mac eller pc – eller sågar en touchskærm i opgangen.

Det er branchens førende system specielt til boligforeninger og er et ideelt værktøj for bestyrelse, beboere og samarbejdspartnere. Bestyrelsen kan selv redigere indholdet, men vi er selvfølgelig behjælpelig med opsætning, redigering, billeder, tekster osv. hvis dette måtte ønskes.

Læs mere ved at klikke på billedet herunder eller kontakt os for yderligere information.

eksempel

Log på ProBo

Klik på linket nedenfor og log på din forenings ProBo, hvor du kan hente foreningens nøgledokumenter m.m.

https://probo.dk/

Opret dig som bruger af din forenings ProBo

Er du ikke allerede oprettet med din personlige adgang til din ejendoms ProBo, så kontakt administrator, bestyrelse eller support@prosedo.dk og få oplyst fælleskode til oprettelsen. Foreningens fælleskode benyttes kun én gang og alene til oprettelse af din personlige adgang. Tast foreningens navn i boksen nedenfor og klik login.