Webadgang

Webadgang for bestyrelsen

Før du kan logge på, skal der installeres et program på din PC. Programmet sikrer, at adgangen sker på en nem og sikker måde, hvor alle data krypteres.

For at installere programmet skal du klikke på det efterfølgende link og bekræfte de enkelte dialogbokse: http://wedoasp01.datamann.dk/acuthin921.msi

Installationen gennemføres ved, at du vælger ”Next” og bekræfter de efterfølgende dialogbokse som foreslået.

Herefter skal du klikke på dette link; http://wedoasp01.datamann.dk/WebAdm-3021.lnk og vælge “GEM SOM”, og gemme genvejen på “skrivebordet” på din PC.

Når genvejen ligger på PCens skrivebord, kan du klikke på den for at starte WeDO§ASP.
Indtast det Brugernavn og den Adgangskode du har modtaget fra Boligadministratorerne, og så er du i gang.

OBS – hvis et bilag ikke vises efter udvælgelse, kan det skyldes, at der mangler at blive oprettet en mappe på din computer. Der skal laves en mappe på c-drevet, der hedder wedo og i den en mappe, der hedder printarkiv (c:\wedo\printarkiv). Hvis ikke denne mappe og undermappe findes på din computer, skal du lave disse.

webadgang webadgangvejledning

Find din foreningshjemmeside

Klik på “Vælg her” og find rette forening. Klik på “Gå til side” og der åbnes nyt vindue. Du vil nu kunne finde informationer om foreningen – herunder økonomiske data og scannede bilag. Er du beboer har du også direkte adgang til arkivet med alle foreningens nøgledokumenter – klar til dit brug døgnet rundt.