Ejendomsadministration – af foreninger

Boligadministratorerne A/S er en uvildig og uafhængig ejendomsadministrationsvirksomhed, som udelukkende tilbyder administration af foreningsejendomme. Vi tilbyder således ikke “periferiydelser” som byggeteknisk rådgivning, ejendomsservice og lignende, da der efter vores opfattelse alt for ofte opstår modsatrettede interesser mellem disse ydelser, for eksempel mellem byggeteknisk rådgivning på den ene side og byggeadministration på den anden.

Som kunde hos Boligadministratorerne kan man vide sig sikker på, at vi kun har interesse i det direkte samarbejde. Ud over, at vi alene tilbyder ejendomsadministration, er det hos os vores kunder, der selv vælger deres samarbejdspartnerne, som f.eks. bank, kreditforening, advokat og revisor. Kun på den måde kan man som kunde være sikker på, at man får en 100 % uvildig rådgivning og ejendomsadministration.

Boligadministratorerne har ingen formidlingsaftaler, aftaler om provision, returkommission eller lignende med samarbejdspartnere. Men vi arbejder tæt sammen med relevante samarbejdspartnere, og vi kan derigennem henvise til advokater, byggesagkyndige rådgivere, banker, kreditforeninger med flere til fordelagtige prise, men det er i sidste ende altså vores kunde, der selv vælger samarbejdspartnerne.

Vi lægger i høj grad vægt på kvalitet, gennem personlig kontakt, individualitet og stort engagement.

Vi er medlem af brancheorganisationen Ejendomsforeningen Danmark, og har tegnet de nødvendige ansvars- og kautionsforsikringer.

Se Ejendomsforeningens etiske normer ved at klikke på dette link.

Du kan med andre ord trygt overlade ejendomsadministrationen til Boligadministratorerne.