Selvbetjening

Selvbetjening sker via menuen til venstre.

Webadgang

Boligadministatorerne tilbyder internetadgang til ejendommenes bogføring og beboerkartoteker. Via webadgangen kan bestyrelsesmedlemmer udtrække beboerlister, følge med i beboerrestancer samt ejendommens bogføring helt ned til enkeltposteringer og visning af bilag. Adgangen kan opnås både via bestyrelsesforummet på foreningshjemmesiderne samt i udvidet grad via et lille program, som installeres på egen computer. Den udvidede adgang gives via et brugernavn og et password som fås hos Boligadministratorerne.

Oplysningerne i webadgangen er op til et døgn gamle, da oplysningerne er spejlet til en anden server, end den vi arbejder fra. Hver nat spejles oplysningerne fra Boligadministratorernes hovedserver til serveren hvortil der gives webadgang.

Dokumenter

Her findes diverse dokumenter relevante for den løbende administration.

Log på din forenings ProBo

Hos Boligadministratorerne får hver forening stillet ProBo til rådighed inkl. mulighed for valgfri hjemmesider til evt. præsentation af foreningen på nettet. ProBo gavner ejendommenes bestyrelse og beboere. ProBo indeholder bl.a. et komplet elektronisk dokumentarkiv vedligeholdt af Boligadministratorerne, et modul for let godkendelse af bilag til betaling, et bestyrelsesforum med web-adgang til administrationen, mulighed for online anmeldelse af forsikringsskader og meget mere.

Klik her og find din forening.