Webadgang

Webadgang for bestyrelsen

Før du kan logge på, skal der installeres et program på din PC. Programmet sikrer, at adgangen sker på en nem og sikker måde, hvor alle data krypteres.

For at installere programmet skal du klikke på det efterfølgende link og bekræfte de enkelte dialogbokse: http://wedoasp01.datamann.dk/acuthin921.msi

Installationen gennemføres ved, at du vælger ”Next” og bekræfter de efterfølgende dialogbokse som foreslået.

Herefter skal du klikke på dette link; http://wedoasp01.datamann.dk/WebAdm-3021.lnk og vælge “GEM SOM”, og gemme genvejen på “skrivebordet” på din PC.

Når genvejen ligger på PCens skrivebord, kan du klikke på den for at starte WeDO§ASP.
Indtast det Brugernavn og den Adgangskode du har modtaget fra Boligadministratorerne, og så er du i gang.

OBS – hvis et bilag ikke vises efter udvælgelse, kan det skyldes, at der mangler at blive oprettet en mappe på din computer. Der skal laves en mappe på c-drevet, der hedder wedo og i den en mappe, der hedder printarkiv (c:\wedo\printarkiv). Hvis ikke denne mappe og undermappe findes på din computer, skal du lave disse.

webadgang webadgangvejledning

Log på ProBo

Klik på linket nedenfor og log på din ejendoms ProBo, hvor du kan hente ejendommens nøgledokumenter m.m. Er du bestyrelsesmedlem, har du via ProBo også adgang til oversigt over ejendommens økonomi.

https://probo.dk/

Er du ikke oprettet som bruger af din ejendoms ProBo?

Er du ikke allerede oprettet med din personlige adgang til din ejendoms ProBo, så kontakt administrator, bestyrelse eller support@prosedo.dk