ProBo

Log på din forenings ProBo

Klik på linket nedenfor og log på din ejendoms ProBo, hvor du kan hente foreningens nøgledokumenter m.m. Bestyrelsesmedlemmer har også adgang til oversigt over foreningens økonomi, let godkendelse af bilag, mulighed for at  dele informationer med beboere m.m.

https://probo.dk/

Nogle af dine muligheder med ProBo

Dokumentarkiv
Alle ejendommens dokumenter opdateret af Boligadministratorerne og automatisk til beboernes rådighed – uden besvær for ejer eller bestyrelsen og med notifikation om nye dokumenter.

Økonomiske data
Brugervenlig og ajourført oversigt over ejendommens økonomi. Tilgængelig for bestyrelsesmedlemmer døgnet rundt.

Bilagsgodkendelse
Digital og automatiseret godkendelse af bilag – for eksempel udlæg og fakturaer. Send regning direkte til ejendommens mail på @ejendomsfaktura.dk eller upload via mobil eller computer.

Digitale underskrifter
Slut med lange arbejdsgange for at få underskrevet f.eks. generalforsamlingsreferater, andelsoverdragelser m.v.

ID-legitimation
Send og opdater ID-oplysninger til Boligadministratorerne sikkert og i overensstemmelse med GDPR.

Nyheder
Alle bestyrelsesmedlemmer kan oprette nyheder. En nyhed sendes automatisk til de oprettede beboere, der dermed let kan følge med i stort og småt om ejendommen.

Beboerprofiler
Beboerne vedligeholder selv egne kontaktinformationer – på den måde er email og telefonnummer opdateret uden bestyrelsen skal bruge tid på det.

Automatisk opdatering af brugerlisten
Listen over beboere, der har adgang til ejendommens ProBo opdateres automatisk ved ind- og udflytning af Boligadministratorerne.

Beskeder
Personlig indbakke til hver beboer – og mulighed for at kontakte bestyrelsen, administrator og andre oprettede beboere i ejendommen.

SMS
Send SMS til beboerne f.eks. om planlagte møder eller orientering om akut lukning for forsyninger til
ejendommen. 

Kalender
Del information om vigtige begivenheder i ejendommen (f.eks. generalforsamling). Beboerne modtager automatisk notifikation forud for begivenheden.

Opslagstavle
Beboerne kan skrive opslag til alle andre i ejendommen – og bestyrelsen kan lade beboerne betjene sig selv.

Opret dig som bruger af din forenings ProBo

Er du ikke allerede oprettet med din personlige adgang til din ejendoms ProBo, så kontakt administrator, bestyrelse eller support@prosedo.dk og få oplyst fælleskode til oprettelsen. Foreningens fælleskode benyttes kun én gang og alene til oprettelse af din personlige adgang. Tast foreningens navn i boksen nedenfor og klik login.