Andelshandel

Andelshandel

For at sikre vore kunder den bedst mulige mæglerbistand til det lavest mulige honorar, samarbejder vi med Andelshandel, der er et mæglerselskab specialiseret i salg af andelsboliger – de laver ganske enkelt ikke andet.

Samarbejdet betyder, at foreningens administrator assisterer mægler og sikrer hurtig sagsgang og fuldstændig korrekte informationer – mægler kan således koncentrere sig om det mægler er god til, nemlig at sælge boligen bedst muligt.

Vi har indgået dette samarbejde, for at give sælgende andelshavere muligheden for, at de kan få et professionelt mæglersalg til en yderst konkurrencedygtig pris (fast salær på kr. 39.500 og efter ‘solgt eller gratis’), samtidig med at hele papirarbejdet og processen omkring salget kommer til at gå nemte og hurtigt. Det gør det nemt at være beboer og bestyrelse!

Det er selvfølgelig helt frivilligt om man som sælgende andelshaver vil benytte sig af Andelshandel.

Læs mere om vores lancering af samarbejdet ved at klikke på nyhedsbrevet nedenfor.

nyhedsbrev unik                

Skal du sælge din andelsbolig og har du brug for mæglerassistance? Her er fem grunde til at kontakte Andelshandel:

  1. Professionel og erfaren: Andelshandel har erfaring med knap 1.000 andelsbolighandler og har eksisteret siden 2013. Med stor forståelse for markedet, sikrer Andelshandel, at du får den bedst mulige pris for din bolig.
  2. Transparent og fast salær: Med Andelshandel undgår du overraskelser i forbindelse med salærer. De tilbyder transparent og konkurrencedygtigt salær, som giver ro i sindet under hele salgsprocessen.
  3. Effektiv håndtering af salgsprocessen: Fra start til slut håndterer Andelshandel alle aspekter af salgsprocessen. Dette omfatter alt fra markedsføring af din bolig til forhandling med potentielle købere.
  4. Netværk af potentielle købere: Andelshandel har adgang til et netværk af potentielle købere, hvilket øger chancerne for et hurtigt salg.
  5. Personlig rådgivning: Du får personlig rådgivning og information gennem hele salgsprocessen. Andelshandel står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med enhver udfordring.

Se mere på andelshandel.dk eller ring til Andelshandel på 71 99 69 39.